Mire jók a kiegészítők?

Ha az embernek van egy jól variálható, egyszerű darabokból álló ruhatára, akkor is tudja mindig más és más arcát mutatni a különféle színű és formájú kiegészítőkkel. Mondok egy személyes példát: én nagyon sokszor viselek fekete ruhákat, mert azokban érzem magam leginkább jól, de mindig ügyelek rá, hogy valami nagyon színes, nagyon egyedi kiegészítőt viseljek hozzá, így mégsem lesz a fekete egyhangú. 

Amikor úgy érzem, plusz erőre van szükségem, biztosan piros ékszereket választok. Ha békében vagyok épp a világgal és önmagammal, aznap nagyon valószínű, hogy kék fülbevalót és gyűrűt vagy nyakláncot veszek fel. Vidámabb napokon leginkább a zöldekre esik a választásom. Mindegyik én vagyok, mindegyik mutat belőlem valamit, de mindig mást. Hangulatfüggő. 

Nőként egyáltalán nem viselem jól, ha egy másik nőn ugyanolyan ruha vagy ugyanolyan ékszer van, mint rajtam. Hosszú évek óta nagyon tudatosan törekszem arra, hogy ez ne fordulhasson elő, így igyekszem mind a ruháim megválasztásánál, mind a kiegészítőimnél arra törekedni, hogy egyediek és megismételhetetlenek legyenek. Tulajdonképpen az, hogy elkezdtem egyedi ékszereket készíteni, szintén egy ilyen indíttatásból fakadt, és nagy örömmel látom, hogy egyre többen és többen vagytok, akik az egyediség mellett teszitek le a voksot! Nagyon helyes, hiszen mindegyikünk máshogy szép, máshogy egyedi! 

Megfigyeltétek már, hogy a nők az évek múlásával egyre inkább magukra találnak? Fiatal lányoknál sokszor látom, hogy annyira követik a trendeket, hogy észre sem veszik, mennyire egyformává alakítja őket az aktuális divat. Előfordult velem, hogy a belvárosban járva egymás után nyolc(!!) alkalommal hittem azt, hogy az egyik huszonéves ismerősöm jön szembe velem, és végül mindegyik alkalommal tévedtem. De messziről, összhatásában annyira egyformák voltak ezek a fiatal és szép lányok, hogy minduntalan az ismerősömet véltem felfedezni bennük. 

Igazán ritkaságszámba megy, ha olyan fiatal lányt látok, aki törekszik rá, hogy önmagát mutassa meg a ruháin és a kiegészítőin keresztül, és nekem személy szerint óriási öröm, hogy egyre többükkel összehoz a sors. Lányok, legyetek épp huszon-, harminc-, negyven- vagy ötven-valahány évesek, mutassátok meg magatokat bátran a világnak! Ha egyen-holmik mögé bújtok, sokkal nehezebb lesz meglátni a ragyogásotokat, az egyéniségeteket, a csodát, amik vagytok! 

Gyertek, és színezzük ki a lelkünket, színezzük ki a világot EGYÜTT! Boldogan segítek, ha készen állsz rá!