Nyári trendek 2019

Mi más foglalkoztathatná a nőket ebben a gyönyörű áprilisi tavaszban, mint az, hogy vajon mi lesz idén a trend? A divatszínekkel nem árt vigyázni, érdemesebb inkább saját színtípusunknak megfelelő ruhákkal meglepnünk magunkat nyárra (ha bizonytalan lennél, hogy te melyik színtípusba tartozol, fordulj szakemberhez, aki segít megtalálni a számodra legelőnyösebb színeket). De mi a helyzet az ékszerekkel? Mi lesz az idei ékszerdivat?

Idén a hírek szerint nagyon divatosak lesznek a nagy és hangsúlyos, látványos darabok. Várhatóan minden tele lesz hatalmas szívekkel, mert mind a fülbevalóknál, mind a nyakláncoknál ez a forma kerül előtérbe. Azok se essenek kétségbe, akik nem annyira szeretnek szíveket viselni magukon, hiszen nem kell feltétlenül romantikus, rózsaszín vagy piros színvilágra gondolni! Én magam is számtalan színben és változatban használom a szíveket! 

De ha még így sem szeretnél szíveket a nyakadba / füledbe, akkor érdemes olyan fülbevalókat és nyakláncokat választani, amik akár szabályos, akár stilizált formában a különféle tengeri élőlényeket mintázzák, jelenítik meg. Divatos lesz még a szabálytalan gyöngyökből készült ékszer, merész formákkal és színekkel. 

Megelőztem kicsit a trendet, nekem már van olyan nyakláncom és fülbevalóm, ami tengeri bogyókat ábrázol, szóval gyöngy is, szabálytalan is, tengeri is... csak a szíveket felejtettem le róluk! De nem lehet mindent egyszerre, nem igaz? :) 


Azt hiszem, izgalmas nyár előtt állunk! Neked melyik lesz a kedvenced?