Új év - új irányok

2018 nekem a kísérletezés éve volt, 2019 pedig a tervek szerint a kiteljesedésé és a tapasztalatok megosztásáé lesz. Amellett, hogy továbbra is készülnek az egyedi tervezésű ékszerek, illetve mindenféle praktikus és szép egyedi ajándéktárgy a polimer agyag segítségével, a jövőben azt tervezem, hogy magát az alkotás örömét is átadom azoknak, akik szívesen töltik az idejüket kézműveskedéssel. 

Aki ismer, az tudja rólam, hogy nagyon szeretem a fekete színt. Számomra ez egyáltalán nem gyászos, nem komor és nem sötét szín. Tél típus vagyok, a sötét színek, főleg a fekete az, amiben jól érzem magam. Ha úgy gondoltál eddig a feketére, hogy unalmas szín, akkor azt javaslom, válts egy kicsit nézőpontot, és nézz rá úgy, mint az éjszakai égboltra. A feketén minden szín megelevenedik, csillog, ragyog. Csodálatos hátteret tud adni egy vibrálóan piros, egy lágyan zöld, egy sejtelmesen kék, egy ragyogóan sárga, egy romantikusan lila ékszernek, és természetesen ne felejtsük el a fehér ékszereket sem, amik fekete háttérrel érvényesülnek talán legjobban. Azt hiszem, a jó ékszer számomra a sokféle, vagyis azt szeretem, ha sok van belőle (a nők körében ez elég gyakori, azt hiszem). Így minden hangulatomhoz felvehetem azt a kiegészítőt, amit a leginkább önazonosnak érzek az adott napon. 

Tulajdonképpen ennek köszönhetem ezt a "szerelmi viszonyt" a polimer agyaggal. Egy idő után úgy éreztem, hogy nekem más kell, valami olyan, ami csak az enyém, és nem pusztán egy ilyet szeretnék, hanem amennyit csak lehet. Minden színben, formában, merészebb és visszafogottabb darabokkal. Boldog vagyok, hogy az Artmüller-design már nemcsak saját örömömre készül, hanem nektek is ott lóg a nyakatokban, fületekben egy-egy szeretettel feltöltött, polimer agyagba gyúrt lélekdarab. 

Csodákkal és szeretettel teli, vidám, bohókás, bevállalós új évet kívánok nektek, és nagyon köszönöm, hogy velem tartotok ezen az izgalmas felfedezőúton a polimer agyag világába! Az álmok, tervek már megvannak bennem, jöhet a megvalósítás! Bízom benne, hogy a megvalósulás után nektek is akkora örömet szereznek majd ezek, mint a készítésük nekem! :)