Próbáld ki magad!

Mire jó egy ékszerkészítő workshop? Rengeteg dologra! Természetesen a végeredmény is nagyon jó dolog, hiszen lesz egy ékszered, amit te magad csináltál, pont olyanra, amilyenre te szeretted volna, megfelelő a színe, a mérete, a formája, ráadásul nem lesz senki másnak ilyen, abban biztos lehetsz. De nemcsak ezért érdemes csatlakoznod! 

Amikor az ember elmegy egy workshopra, hasonló érdeklődésű embereket ismerhet meg, hiszen mindannyian azért vagyunk ott, mert minket éppen ez érdekel. Garantáltan jó hangulatú órákra számíthatsz, hiszen ahol a nők alkotásba kezdenek, megjelenik valami különleges energia, és tapasztalataim szerint a nők amúgy is hajlamosabbak arra, hogy segítsék egymást. Egy workshopon közösségként működünk, segítjük egymást, amiben lehet. 

Ha ijesztőnek érzed a gondolatot, hogy magad tervezd meg az ékszeredet, szeretnélek megnyugtatni: nem kell nagyon megilletődni, egészen egyszerű dolgokból is lehet csodaszépet csinálni, és én azért leszek ott, hogy segítsek, segítselek azon az úton, ahol kialakul benned az elképzelés. A délelőttöt arra szánjuk, hogy megismerkedünk az anyaggal, elmondok róla minden fontos tudnivalót, és azt is, hogy milyen irányba érdemes elindulni, mikor saját ékszert tervez az ember. Inspirációnak viszek néhány darabot a sajátjaim közül, hátha épp ez kell majd hozzá, hogy beindítson benned valamit. 

Hamarosan vége a télnek, a hűvös időnek, és az ékszerek, kiegészítők ilyenkor sokkal nagyobb figyelmet kapnak. A workshopon nemcsak arra lesz lehetőséged, hogy elkészíts néhány darabot magadnak, de azt is megtanulhatod, hogy a későbbiek során akár otthon is tovább kísérletezz. Megmutatom, milyen eszközökre lesz hozzá szükséged, kipróbálhatod magad több stílusban. Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod ezt a folyamatot, hiszen amikor először kezdtem dolgozni ezzel az anyaggal, engem is teljesen beszippantott az alkotás boldogsága. Amikor az ember megtanul valami önkifejezési módot, hirtelen megváltozik a világ: minden hat ránk, mindenről ékszerek jutnak eszünkbe, minden új ötleteket teremt bennünk. 

Gyere, és tapasztald meg velünk ezt a nagyszerű kikapcsolódást, engedd meg magadnak a teremtés örömét! Fontos tudni, hogy az egész délután rendelkezésedre áll majd az alkotásra, így akár egész ékszerszetteket is készíthetsz, ha belefér az idődbe! A tanfolyam árában benne van az általad elkészített ékszerek ára is, csak rajtad áll, hogy mit és mennyit készítesz! 

Részletekért, jelentkezéssel kapcsolatos információkért kattints IDE! Sok szeretettel várunk!