TANFOLYAMOK


Lélekszínező Alkotóműhely - kezdő kurzus

Az alkotóműhely nem azoknak alakult, akik már profin bánnak a polimer agyaggal, és maguk is sok tapasztalattal bírnak a különféle tárgyak elkészítésében. Azoknak készült, akik KEZDŐK, akik még SOSEM CSINÁLTAK HASONLÓT, akik azt gondolják magukról, hogy NINCS KÉZÜGYESSÉGÜK.

Azért nekik, mert tapasztalatból tudom, hogy nekik van a legnagyobb szükségük rá, hogy az alkotásban megtalálják a sikerélményt, az örömet és a szenvedélyt. Megtanítok mindent, amit én tudok, és meglátod, kinyílik egy új világ! :)

{Ha már voltál nálam kezdő kurzuson, akkor itt az idő, hogy továbblépj, és elvégezd a haladó kurzust is! Itt a már megismert technikákkal kicsit bonyolultabb, összetettebb tárgyakat is elkészítünk. FONTOS! Ha lefoglalod a helyed egy haladó kurzusra, mindenképpen írj nekem egy e-mailt is, hogy megbeszélhessük az alapanyag-szükségletedet! Köszönöm!} 

Amit a kezdő kurzuson kaphatsz:

- sok-sok hasznos információt, tanácsot
- gyakorlati útmutatást az anyag megmunkálásához
- ötleteket és praktikákat
- minden eszközt és alapanyagot, ami az alkotáshoz kell majd
- lehetőséget arra, hogy elkészíts egy saját nyakláncot és fülbevalót / gyűrűt, amit akár már hazafelé viselhetsz
- jó kedvet és jó társaságot, igazi alkotóközösséget

Az oktatás kis létszámú csoportban folyik, max. 6 fővel. Ha biztosítani szeretnéd a helyed, kérlek, legkésőbb a tanfolyam előtt két nappal utald át a tanfolyami díjat! Köszönöm. (Kattints lent a Neked megfelelő dátumra a részletekért!)

Szeretettel várlak, színezzük ki a lelkedet együtt! :) 

További információ: artmuller.agnes@gmail.com / 06 20 9933 339

Választható időpontok jelenleg / kezdő kurzus 

Kategóriák

Választható időpontok jelenleg / haladó kurzus

Kategóriák