MINDEN termék, amit nálam találsz, egyedi, nem készül belőle több darab. Csak a TIÉD lesz, és biztos lehetsz benne, hogy nem találkozol senki olyannal, aki pont olyat visel, mint Te. Olyan sokfélék vagyunk, mi nők! Ezernyi érzelem és tapasztalat fűszerezi a lelkünk, képtelenség is lenne azt várni tőlünk, hogy a megjelenésünkben egyformák legyünk! 


Az ékszerek polimer agyagból készültek, nagyon könnyűek, így egy nagyobb fülbevaló esetén sem kell attól tartanod, hogy délutánra már húzza a füled. Mivel a színek nem festés útján kerülnek rá, hanem maga az agyag színes, nem kopnak, nem fogják össze a bőrt, ruhát. Vízállóak, így még egy kiadós nyári zápor sem tehet kárt bennük! 


Ajándékot vennél valakinek? A legjobb helyen vagy! 

Akár magadat lepnéd meg valamivel, akár barátnőnek, lánytestvérnek, édesanyának, nagylánynak vásárolnál, nézz szét a különlegességek között! Folyton bővülő kategória, mindig új és új ötletekkel. Egyedi megrendelést is teljesítek, írj nekem, és akár együtt is kitalálhatjuk, mi lenne a legjobb egyedi ajándék! Lehet az egy táskaakasztó, egy szép füzet, naptár (vagy bármilyen ékszer, amit nem találtál még meg fent). Fordulj hozzám bizalommal!